NAŠE USLUGE

ROH BAU radovi

ROH BAU- radovi koji obuhvaćaju samo dio kod građenja kuće, to je dio njene završenosti. (niski,srednji I visoki roh bau )

KLJUČ U RUKE

KLJUČ U RUKE- gotov, potpuno useljiv prostor. (potreban samo namještaj)

FASADERSKI RADOVI

FASADERSKI RADOVI- vanjska toplinska izolacija kao način zadovoljavnja uvjete uštede energije I zaštite vanjskih zidova objekta

ZIDARSKI RADOVI

ZIDARSKI RADOVI- klasično zidanje,žbukanje,inustrijski podovi I podno cementne glazure,sanacija betona te priprema I izravnavanje podloge za završne obloge

PROJEKTIRANJE

PROJEKTIRANJE- poslovi pomoću kojih se izrađuje projekt unutar zakonskih okvira prema Zakonu o prostornom uređenju i Zakonu o gradnji, te poslovi definirani prikupljanjem dokumentacije s ciljem izgradnje nekretnine.

ARMIRAČKI RADOVI

ARMIRAČKI RADOVI- obuhvaćaju ispravljanje, čišćenje, sječenje te savijanje i izrezivanje čeličnih šipki i armaturnih mreža. Tu su i transport, postavljanje i vezivanje armature.

TESARSKI RADOVI

TESARSKI RADOVI- izrada raznih drvenih konstrukcija ili skela ili dijelova konstrukcije koji se ugrađuju u građevinski objekt kao element pomoćnih konstrukcija ili kao završni proizvod.

PODOPOLAGAČKI RADOVI

PODOPOLAGAČKI RADOVI- pod je najčešća rabljena površina objekta, te je jedan od važnijih dijelova objekta ( uzdignuti, montažni,laminatni,osb podovi, suhi estrih)

CONSULTING U GRAĐENJU

CONSULTING U GRAĐENJU- stručni nadzor za građevinske i druge radove.

JAVITE NAM SE